ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Γαμ@@@@@@, σε δύο τελικούς πήγαμε"!

Μέσι: "Γαμ@@@@@@, σε δύο τελικούς πήγαμε"!

Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε απέναντι σε αυτούς που τον επικρίνουν για τις εμφανίσεις του με την Αργεντινή και υπεραμύνθηκε της απόφασής του να μην τραγουδάει τον εθνικό ύμνο πρινς τα ματς!

Αρκετοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τον Λιονέλ Μέσι πως δεν έχει τα ίδια υψηλά στάνταρντς απόδοσης στην εθνική Αργεντινής σε σύγκριση με την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα και ο Αργεντίνος αποφάσισε να περάσει στην... αντεπίθεση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο τετράκις κατοχος της Χρυσής Μπάλας στάθηκε στο γεγονός πως η "αλμπισελέστε" έχει παίξει δύο συνεχόμενα καλοκαιριά σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων ενώ έδωσε εξήγηση για ποιο λόγο δεν τραγουδάει τον ύμνο της χώρας πριν την έναρξη των αγώνων.

"Με ενοχλεί όταν μας λένε να προσπαθούμε περισσότερο και ότι δεν νιώθουμε τη φανέλα που φοράμε. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που φτάσαμε στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Copa America και περνάει η εικόνα ότι δεν κάναμε τίποτα.

Μέσι: "Γαμ@@@@@@, σε δύο τελικούς πήγαμε"!

Φτάσαμε σε δύο τελικούς, γαμ@@@@@@", ξέσπασε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ σε συνέντευξή του στο "TyC Sports", για να συνεχίσει με νόημα: "Δεν νικήσαμε, τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό, όμως πήγαμε σε δύο τελικούς, δεν χάσαμε στη φάση των "16".

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο προσπάθεια. Είχαμε δύσκολες στιγμές στην εθνική ομάδα για αυτά που βιώσαμε. Χάσαμε στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στη Γερμανία που έχει σπουδαίους παίκτες και είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρουμε εμείς το τρόπαιο.

Το ίδιο συνέβη και με αντίπαλο τη Χιλή όπου χάσαμε στα πέναλτι". Στην ίδια συνέντευξη, ο 28χρονος άσος της Μπαρτσελόνα έκανε αναφορά και στην κριτική που του γίνεται για το γεγονός ότι δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής πριν τους αγώνες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Μέσι: "Γαμ@@@@@@, σε δύο τελικούς πήγαμε"!

"Με ενοχλούν οι άνθρωποι που σου επιτίθενται χωρίς να σκέφτονται. Δεν τραγουδω τον εθνικό ύμνο επίτηδες. Δεν χρειάζεται να τον τραγουδήσω για να τον αισθανθώ. Το κάθε άτομο τον αισθάνεται με διαφορετικό τρόπο.

Οι Pumas (εθνική ομάδα ράγκμπι της Αργεντινής) κλαίνε, το αισθάνονται διαφορετικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα για μένα και θέλω να νικώ πάντα. Το Copa America που έρχεται θα είναι σπουδαίο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ