ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συμβόλαιο "μαμούθ" στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 26:  Chelsea Manager Jose Mourinho is asked for his autograph by fans prior to the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on October 26, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Μουρίνιο GETTY IMAGES

Σύμφωνα με αποκλειστικό ισπανικό δημοσίευμα, ο Ζοζέ Μουρίνιο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ετήσιες αποδοχές του; Αστρονομικές!

Πλήθος δημοσιευμάτων και την Τρίτη το βράδυ (9/2) θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να κάθεται τελικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την "El Confidencial" από την Ισπανία, ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν έχει υπογράψει ακόμα, όμως τα συμβόλαια είναι σχεδόν έτοιμα.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα, ο Μουρίνιο θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 20.000.000€ το χρόνο!

Για όσους πιστεύουν πως είναι λίγα, να πούμε πως ο Πορτογάλος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2014-2015 με την Τσέλσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ