ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σιρόκοβ η Ρωσία, 1-0 την Πορτογαλία

Με Σιρόκοβ η Ρωσία, 1-0 την Πορτογαλία

Με το γκολ του Σιρόκοβ, η Ρωσία επικράτησε, σε φιλική αναμέτρηση στο Κρασνοντάρ, με 1-0 της Πορτογαλίας με την οποία έκαναν ντεμπούτο τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Οι Γκονσάλο Γκέντες, Λούκας Ζοάο, Ρούμπεν Νέβες και Ρικάρντο Περέιρα έκαναν ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας, ωστόσο αυτό έγινε με το... αριστερό καθώς η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση στο Κρασνοντάρ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με τον Ντζιούμπα να χάνει τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο τέταρτο. Η εθνική Πορτογαλίας ισορρόπησε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά οι ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του Φερνάντο Σάντος ήταν σποραδικές κι αναποτελεσματικές.

Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία χωρίς γκολ, ο Σιρόκοβ είχε διαφορετική άποψη και την εξέφρασε στο 89ο λεπτό. Γκολ το οποίο προήλθε από εξαιρετική αντεπίθεση από τα αριστερά, με τον Σμόλοβ να βγαίνει στην πλάτη της πορτογαλικής άμυνας.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ, Κούζμιν (45+2' Σίσκιν), Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Ζιρκόβ, Ντενίσοβ, Σιρόκοβ, Μαμάεβ (77' Ιγκνάτιεβ), Ντζαγκόεβ, Σαμέντοβ (66' Σμόλοβ), Ντζιούμπα

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Ελιζέου, Ζοάο Μάριο (91' Μπερνάρντο Σίλβα), Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Αντρέ (72' Ρούμπεν Νέβες), Γκονσάλο Γκέντες (82' Ρικάρντο Περέιρα), Νέλσον Ολιβέιρα (72' Λούκας Ζοάο), Νανί

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ