ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με "killer" τον Ομπαμεγιάνγκ, 3-1 η Ντόρτμουντ τη Μίλαν

Με "killer" τον Ομπαμεγιάνγκ, 3-1 η Ντόρτμουντ τη Μίλαν

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην "ροσονέρο" Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επικράτησε με 3-1 της Μίλαν στην πρεμιέρα του International Champions Cup που διεξάγεται στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας. (VIDEO)

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ την παρουσία της στο International Champions Cup που διεξάγεται στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας. Οι Βεστφαλοί, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην "ροσονέρο" Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επικράτησαν με 3-1 της Μίλαν, η οποία δεν είχε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες, Λεονάρντο Μπονούτσι και Λούκας Μπίγλια.

Η Ντόρτμουντ πήγε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό στο γκολ του Νούρι Σαχίν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση του Μάρκο Στοράρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Βεστφαλοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κρίστιαν Πούλισιτς σε ανατροπή απ' τον Γκάμπριελ Παλέτα. Οι "ροσονέρι" προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν το σκορ στο 24' με όμορφο μακρινό σουτ του Κάρλος Μπάκα.

Με "killer" τον Ομπαμεγιάνγκ, 3-1 η Ντόρτμουντ τη Μίλαν

(Τwitter AC Milan)

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Πέτερ Μπος βρήκαν τρόπο να στείλουν ξανά την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην άμυνα των Μιλανέζων. Ο Κάστρο βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε πλάγια στον Πούλισιτς, ο οποίος γύρισε στον Ομπαμεγιάνγκ κι αυτός με κοντινή προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας θετική παρουσία και φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (4-3-3): Βάιντενφελερ (46' Ράιμαν), Πίστσεκ (46' Πάσλακ), Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα (73' Σούμποτιτς), Ζαγκαντού (63' Ντουρμ), Ρέντε (63' Γκέτσε), Σαχίν, Κάστρο, Πούλισιτς (73' Ισάκ), Ομπαμεγιάνγκ (73' Σίρλε), Ντεμπελέ (63' Μορ).

ΜΙΛΑΝ (4-3-3): Στοράρι, Αμπάτε (64' Γκόμες), Σαπάτα, Παλέτα (46' Μουσάκιο), Ροντρίγκεθ (64' Αντονέλι), Κεσιέ, Μάουρι (91' Τζανελάτο), Μποναβεντούρα (64' Σόσα), Νιάνγκ (46' Τσαλχάνογλου), Μπάκα (64' Κουτρόνε), Μπορίνι.

Photo Credits: Bundesliga Twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ