ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δύο γκολ του Ανσαριφάρντ το Ιράν

Referee Carlos Velasco Carballo of Spain shows a yellow card to Iran's Karim Ansarifard, second left, during the group F World Cup soccer match between Bosnia and Iran at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, June 25, 2014. (AP Photo/Sergei Grits)
Referee Carlos Velasco Carballo of Spain shows a yellow card to Iran's Karim Ansarifard, second left, during the group F World Cup soccer match between Bosnia and Iran at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, June 25, 2014. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Το Ιράν νίκησε 2-0 το Τόγκο σε διεθνές φιλικό στην Τεχεράνη, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, φτάνοντας τα 16 με την εθνική του ομάδα (videos)

Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, το Ιράν νίκησε 2-0 το Τόγκο σε διεθνές φιλικό στην Τεχεράνη, με τον Εχσάν Χατζισαφί να είναι επίσης στην 11άδα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, στο 51' και στο 60', έτσι έφτασε τα 16 διεθνή τέρματα, σε 58 συμμετοχές (είχε να σκοράρει απ'το Νοέμβρη του 2016).

Ο Ανσαριφάρντ έπαιξε σε όλο το ματς, ο Χατζισαφί του Πανιωνίου αντικαταστάθηκε στο 46', ενώ θυμίζουμε πως το Ιράν έχει εξασφαλίσει πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

AP Photo/Sergei Grits

Δείτε τα videos...



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ