ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 5 "δεκάρια" η κορυφαία ενδεκάδα του Ρονάλντο

Με 5 "δεκάρια" η κορυφαία ενδεκάδα του Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο έφτιαξε την αγαπημένη του ενδεκάδα όλων των εποχών, συμπεριέλαβε τον εαυτό του και έχει επιλέξει πέντε "δεκάρια". Ποια είναι η... ηχηρή απουσία και ποια "ιερά τέρατα" του ποδοσφαίρου βάζει μέσα.

Έχει τον χαρακτηρισμό "Φαινόμενο" για όσα έκανε με την μπάλα στα πόδια, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Πολλοί είναι εκείνοι που όταν λένε "Ρονάλντο" και αναφέρονται στον ίδιο, λένε "ο αυθεντικός Ρονάλντο", θέλοντας να δείξουν ότι ο Κριστιάνο απέχει παρασάγγας και ας μετράει τέσσερις Χρυσές Μπάλες, έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να φτιάξει την αγαπημένη του 11άδα και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ στο 4-4-2 έχει βάλει "πέντε δεκάρια". Βέβαια, αυτή η ομάδα είναι σκέτο όνειρο, αν και στη μεσαία γραμμή δεν υπάρχει ένας να κόβει μπάλα και να τρέχει. Μπροστά όμως, θα έβαζαν πολλά. Πάρα πολλά...

Ο Ρονάλντο έβαλε και τον εαυτό του στην επίθεση, έχοντας στο πλάι του τον μύθο της Βραζιλίας, τον Πελέ. Αλίμονο αν έλειπε ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και ο άνθρωπος που με την "σελεσάο" και την Σάντος έκανε απίστευτα πράγματα στο χορτάρι.

Ο ίδιος, λοιπόν, επέλεξε τον Τζίτζι Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια και από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους: Ρομπέρτο Κάρλος, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο, Καφού. Από τη μέση και μπροστά, οι Ζινεντίν Ζιντάν και Αντρέα Πίρλο βρίσκονται στα χαφ, Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι στα άκρα, ενώ στην κορυφή είναι ο Πελέ και ο ίδιος ο Ρονάλντο.

Με 5 "δεκάρια" η κορυφαία ενδεκάδα του Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ