ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαζί στην Αττάλεια, Εσιέν και Ερντογάν!

Μαζί στην Αττάλεια, Εσιέν και Ερντογάν!

Ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν σε διακοπές τη στιγμή του πραξικοπήματος και είχε προγραμματίσει να βρεθεί στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο Σαμουέλ Ετό, όπου είναι καλεσμένοι αρκετοί μεγάλοι αστέρες. Οι Εσιέν, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Ντέκο, Αζάρ και αρκετοί ακόμα είναι στην Τουρκία. Καλεσμένοι Μαραντόνα και Μέσι

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Τουρκία και στο πραξικόπημα που διενεργείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ωστόσο στο περιθώριο των γεγονότων, εξελίσσεται ένα ποδοσφαιρικό παρασκήνιο...

Στο περιθώριο του πραξικοπήματος που εκδηλώνεται στην Τουρκία, κινδυνεύουν να εγκλωβιστούν στη χώρα πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, πρώην και εν ενεργεία! Αιτία το φιλικό που διοργανώνει ο Σαμουέλ Ετό και στο οποίο θα συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Το Σάββατο (17/7) ο Ετό είχε προγραμματίσει στην Αττάλεια της Ανατολίας, ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και προσκεκλημένοι ήταν παίκτες όπως οι Μέσι, Νεϊμάρ, Αζάρ, Μπενζεμά, Ινιέστα, Τσάβι, Αρντά, Κανού, Ντρογκμπά, Πουγιόλ, Ντέκο, Άπια, Αμπιντάλ κ.α., ο Μάικλ Εσιέν του Παναθηναϊκού και οι προπονητές Καπέλο και Μουρίνιο και ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Μερικοί έχουν ήδη μεταβεί στην Αττάλεια, όπως οι Αζάρ, Ντέκο, Πουγιόλ, Απία, Εσιέν, Αμπιντάλ, ενώ όσοι θα μετέβαιναν ανήμερα του ματς, προφανώς θα ακυρώσουν το ταξίδι τους.

Το αξιοσημείωτο είναι πως είχε υποσχεθεί να παραστεί στο παιχνίδι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν απολάμβανε τις διακοπές του στην πόλη Αντάλια, στα παράλια της Ανατολίας και το Σάββατο (16/7), είχε προγραμματίσει να παραστεί στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

Στο ίδιο φιλικό είχε κληθεί και αποδέχτηκε την πρόσκληση ο αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού, Μάικλ Εσιεν! Χαρακτηριστικά, τα τοπικά ΜΜΕ δημοσίευσαν φωτογραφία του Γκανέζου στην Αττάλεια, λίγο μετά την άφιξη του!

Καθίσταται σαφές πως την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα στην Τουρκία, ο πρόεδρος Ερντογάν και ο Εσιέν βρίσκονταν στο ίδιο μέρος... Έστω και αν ο δεύτερος δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα γεγονότα και πλέον θα αναγκαστεί να αναζητήσει διέξοδο!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ