ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μάχη" Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για τον Τιάγκο

Spain's Thiago Alcantara listens to the national anthem before the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White)
Spain's Thiago Alcantara listens to the national anthem before the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", μετά την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου.

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport". Η καταλανική εφημερίδα αναφέρει πως ο νέος τεχνικός των "μερένγκες", Τζουλέν Λοπετέγκι έχει σε εκτίμηση τον Ισπανό χαφ και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δεν... τρέχουν μόνοι τους, αφού ενδιαφέρον έχει δείξει κι η Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" θεωρούν πως ο 26χρονος χαφ είναι ο ιδανικός διάδοχος του Αντρές Ινιέστα, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από 20 χρόνια, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στη μεσαία γραμμή.

Βέβαια, για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να καλυφθούν κι οι υψηλές απαιτήσεις των διοικούντων την Μπάγερν, οι οποίοι ζητούν περισσότερα από 70.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τιάγκο σημείωσε εφτά γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά στην πενταετία που φοράει τη φανέλα των Βαυαρών, μετράει 25 τέρματα και 27 ασίστ σε 153 παιχνίδια.

Το πρωτοσέλιδο της "Sport":

"Μάχη" Ρεάλ - Μπαρτσελόνα για τον Τιάγκο

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ