ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

''Μάχη'' Παρί και Ρεάλ για Κουρτουά

Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois  pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan.  7,  2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois pulls on his gloves during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at White Hart Lane stadium in London, Wednesday, Jan. 7, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, έχουν στη μεταγραφική τους λίστα οι Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει βελγική εφημερίδα.

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν στις μεταγραφικές τους προτεραιότητες την απόκτηση τερματοφύλακα, για διαφορετικούς λόγους η κάθεμια.

Κοινός παρονομαστής στην αναζήτηση τους ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος γκολκίπερ, όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα ''Het Laatste Nieuws'' θεωρείται ιδανική περίπτωση και για τους δύο, με την ''μάχη'' για την απόκτηση του να αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης είχε τον Κέπα Αριθαμπαλάγα στην κορυφή της λίστας της, με την μεταγραφή να χαλάει. Γι' αυτό το λόγο στρέφει την προσοχή της στον Κουρτουά.

Από την άλλη, οι Παριζιάνοι δεν λένε ''όχι'' σε καμία ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, με τους οικονομικούς περιορισμούς του Financial Fair Play, όμως, να τους κάνει να το ξανασκεφτούν.

Ο 25χρονος Βέλγος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, καθώς δεν δέχθηκε την πρόταση των Λονδρέζων και αναμένει προτάσεις, ώστε να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ