ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάχη για τα πόδια του Ιγιαραμέντι

Μάχη για τα πόδια του Ιγιαραμέντι

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενδιαφέρονται για τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι, ενώ για τον παίκτη κινούνται και η Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ σύμφωνα με την "Mundo Deportivo".

Η έλευση του Ματέο Κόβατσιτς στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κάνει περιττή την παρουσία του Ασιέρ Ιγιαραμέντι, ο οποίος δεν δικαίωσε τη μεγάλη επένδυση της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπό του το 2013.

Οι Μαδριλένοι ψάχνονται να τον παραχωρήσουν, καθώς δεν χωράει στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ και υπάρχουν αρκετές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του τόσο από την Ισπανία όσο και από την Αγγλία.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες ψάχνεται να τον φέρει πίσω στο "Ανοέτα", ενώ για τον Βάσκο ενδιαφέρεται και η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", για τον Ιγιαραμέντι ενδιαφέρεται τόσο η Άρσεναλ όσο και η Λίβερπουλ.

Για τον 25χρονο ετοιμάζουν πρόταση 22,2 εκ. ευρώ, ώστε να τον αγοράσουν από τη Ρεάλ και να καλύψουν το κενό που έχουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται εξελίξεις για τον κεντρικό μέσο της "Βασίλισσας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ