ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαχαίρωσαν διαιτητή για ένα οφσάιντ!

Μαχαίρωσαν διαιτητή για ένα οφσάιντ!

Σκηνικό τρόμου στήθηκε σε αγώνα για την κορυφαία κατηγορία της Βολιβίας, με βοηθό διαιτητή να δέχεται επίθεση με μαχαίρι από ομάδα χούλιγκανς λόγω ενός... οφσάιντ που υπέδειξε.

Το να σηκώσεις το σημαιάκι για ένα υποδείξεις ένα οφσάιντ μπορεί να σου κοστίσει ακριβά στη Βολιβία και αυτό μπορεί να το συνυπογράψει ο Μπρούνο Μαρτίνες.

Ο 39χρονος ήταν βοηθός διαιτητή στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Βολιβίας Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε-Μπολιβάρ και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν μέτρησε ένα γκολ ως οφσάιντ, απόφαση που εξαγρίωσε τους σκληροπυρηνικούς των γηπεδούχων (θα ισοφάριζε η ομάδα τους) με άσχημες συνέπειες για τον ίδιο...

"Με ακολούθησαν κατά την έξοδό μου από τον αγωνιστικό χώρο και μου επιτέθηκαν", εξομολογήθηκε σε κατάσταση-σοκ ο Μπρούνο Μαρτίνες, για να δώσει στη συνέχει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

"Προσπάθησα να ξεφύγω αλλά ήταν πάρα πολλοί και άρχισαν να με φτύνουν, να με προσβάλλουν και να με χτυπούν. Ένιωσα έναν πόνο από μαχαίρι στην πλάτη μου και είδα αίμα, πάρα πολύ αίμα", κατέληξε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ