ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαστσεράνο: "Έχει πάρα πολλά να δώσει ο Μέσι"

Μαστσεράνο: "Έχει πάρα πολλά να δώσει ο Μέσι"

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο δήλωσε ευτυχισμένος για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής και εξέφρασε την πεποίθησή του του ότι ο "Pulce" έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Λίγο μετά τον πρόσφατο χαμένο τελικό του Copa America oι φίλοι της Αργεντινής δέχτηκαν ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ, με τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώνει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα στα 29 του χρόνια, όμως ευτυχώς για την "αλμπισελέστε" ο τετράκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ανακάλεσε την απόφασή του και θα ενισχύσει κανονικά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αρχής γενομένης τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει χαρούμενους άπαντες στη "χώρα του τάνγκο", με τα λόγια του Χαβιέρ Μαστσεράνο (ενόψει του δεύτερου τελικού του ισπανικού Σούπερ Καπ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης) να είναι χαρακτηριστικά:

Μαστσεράνο: "Έχει πάρα πολλά να δώσει ο Μέσι"

"Όταν είσαι απογοητευμένος είναι λογικό να σκεφτείς να τα παρατήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Λέο έχει ακόμα να δώσει πολλά στη χώρα μας και δεν είναι η στιγμή να σταματήσει.

Είμαστε ήρεμοι επειδή μπορούμε ακόμα να ποντάρουμε στον καλύτερο παίκτη μας, στον ηγέτη μας. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στο επόμενο Μουντιάλ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ