ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασούντ: "Είχα και έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την πρόκριση του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο Σοτζέι Μασούντ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην πρόταση που έχει από τον Παναθηναϊκό και για τις πιθανότητες παραμονής στον Πανιώνιο.

Από τον προηγούμενο Ιανουάριο ο Σοτζέι Μασούντ μετακινείται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο, χωρίς να έχει καταλήξει οριστικά κάπου... Είτε στην παραμονή του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, είτε στη μετακόμιση στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ωστόσο, μέχρι σήμερα ουδέποτε είχε σχολιάσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μετά την πρόκριση του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, ο 33χρονος επιτελικός χαφ μίλησε για πρώτη φορά για το μέλλον του. Ο Μασούντ επιβεβαίωσε την πρόταση από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις πιθανή παραμονή του στον Πανιώνιο. Οι δηλώσεις του μεταφέρθηκαν από το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων "Tasnim News" και το σχετικό κομμάτι αναφέρει:

"Ναι, μου έγινε μία πρόταση τον Ιανουάριο και ισχύει ακόμα. Ο Παναθηναϊκός μου πρότεινε να φύγω τον Ιανουάριο, αλλά ο Πανιώνιος δεν με έδωσε. Στη συνέχεια, είχα καλή απόδοση και βοήθησα τον Πανιώνιο να μπει στα play offs. Το ποσό που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός ήταν ικανοποιητικό, αλλά έμεινα στον Πανιώνιο. Ένας από τους λόγους που είχα διαλέξει αυτή την ομάδα, ήταν η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ (σ.σ. πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό) και είχαμε καλή συνεργασία. Μου αρέσει ο Πανιώνιος. Κάναμε καλές εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν και φέραμε καλά αποτελέσματα. Έχω την πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πιθανό να μείνω στον Πανιώνιο".

Photo credit: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ