ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Θα ήμουν καλύτερος χωρίς τα ναρκωτικά"

Μαραντόνα: "Θα ήμουν καλύτερος χωρίς τα ναρκωτικά"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Φαμπρίσιο Ομπέρτο, κάνοντας την αυτοκριτική του για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του TycSports και συγκεκριμένα στην εκπομπή Λάδο Ομπέρτο, που παρουσιάζει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Φαμπρίσιο Ομπέρτο, εξομολογήθηκε ότι η χρήση των ναρκωτικών ουσιών υπήρξε εμπόδιο στην καριέρα του, ανανεώνοντας την αιώνια πίστη του στην αλμπισελέστε και αναλύοντας τον τελικό του Μουντιάλ.

"Ξέρεις τι ποδοσφαιριστής θα ήμουν εάν δεν έπαιρνα ναρκωτικά; Θα ήμουν και γαμ.. τους ποδοσφαιριστές. Ήμασταν ευλογημένοι και χάρη στο Θεό δώσαμε στον κόσμο χαμόγελα και χαρά. Είμαι 53 ετών και θα πάω μέχρι τα 78, γιατί η ζωή μου δεν ήταν φυσιολογική. Αυτό έχω να πω. Σου λένε "Ο Ντιέγκο 53 ετών. 53 ετών;". Εγώ έζησα 80 με όλα αυτά που έπρεπε να περάσω. Η ζωή μου δεν ήταν νορμάλ.

Όταν αποχώρησα από την Εθνική, ήμουν πολύ άσχημα πληγωμένος, ήθελα να συνεχίσω, αλλά δε συνέχισα γιατί πίστεψα σε ένα φίλο και σήμερα βλακωδώς θα επέστρεφα να το κάνω, γιατί οι φίλοι μου είναι φίλοι μου. Δεν παρακολούθησα την εθνική Αργεντινής στα προκριματικά. Αλλά στο Μουντιάλ ο καθένας το νιώθει, είναι ψέμα ότι έχουμε αίμα κόκκινο, έχουμε αίμα χρώματος αλμπισελέστε.

Ήθελα να κερδίσει η εθνική Αργεντινής. Το θέμα είναι ότι δεν είχαμε με ποιον να επιτεθούμε κόντρα στη Γερμανία, η οποία είχε 50 περισσότερες επιλογές από εμάς. Ήταν ένα άνισο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι όπου όταν η Γερμανία επιτάχυνε, τα κάναμε θάλασσα. Και από την Αργεντινή το σουτ του Ιγκουαϊν, που ήταν γκολ, πέρασε έξω.

Από αυτούς εννιά στα δέκα σουτ, πήγαιναν μέσα. Η Αργεντινή δεν είχε δυνατούς αντιπάλους για να γίνει δυνατή. Δεν είχε αυτή τη δύναμη της αυτοπεποίθησης που σε κάνει δυνατό να νικήσεις ένα μεγάλο", ήταν το μέρος της συνέντευξης του Ντιέγκο Μαραντόνα που θα μεταδοθεί ολόκληρη τον προσεχή Οκτώβριο.

πηγές: Tycsports, Ole, Clarin

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ