ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα vs Μέσι: "Έστησε την αποχώρηση για να ξεχαστούν οι ήττες"

Μαραντόνα vs Μέσι: "Έστησε την αποχώρηση για να ξεχαστούν οι ήττες"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι κατηγορώντας τον πως "σκηνοθέτησε" το αντίο του στην εθνική Αργεντινής για να στρέψει αλλού την προσοχή μετά από μία ακόμα ήττα του σε τελικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Λιονέλ Μέσι ανακάλεσε την απόφασή του περί αποχώρησής του από την εθνική Αργεντινής (που την είχε πάρει στο φινάλε του χαμένου τελικού του Copa America από τη Χιλή) και έκανε εκατομμύρια Αργεντινούς ευτυχισμένους, ωστόσο υπάρχει και κάποιος που "βράζει" με όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε εδώ και έναν περίπου μήνα.

Αυτός μάλιστα δεν είναι ο οποιοσδήποτε αλλά ο κορυφαίος παίκτης που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής και ενδεχομένως και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα να "καρφώνει" χωρίς δισταγμούς το άλλοτε αγαπημένο του παιδί μέσω δηλώσεών του στο "Radio La Red":

"Ο Μέσι απέδρασε από την κριτική αλλά η Αργεντινή υπέφερε. Ίσως η αποχώρησή του να ήταν σκηνοθετημένη για να μας κάνει να ξεχάσουμε τις τρεις διαδοχικές ήττες σε τελικούς", δήλωσε αρχικά ο "Πίμπε Ντ'Όρο" και πρόσθεσε:

Μαραντόνα vs Μέσι: "Έστησε την αποχώρηση για να ξεχαστούν οι ήττες"

"Ξέφυγε λίγο ο έλεγχος από τον Μέσι, δεν μπορεί μέσα σε λίγες εβδομάδες να αλλάζει τόσο γρήγορα γνώμη. Είναι άξιο παιδί αλλά δεν έχει προσωπικότητα για να είναι ηγέτης".

Από τα βέλη του Μαραντόνα δεν γλίτωσε πάντως ούτε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), για την οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν έχει σχέδιο. Το ποδόσφαιρό μας έγινε όπως το βραζιλιάνικο, βρίσκεται σε παρακμή και έχουμε ξεμείνει από φρέσκες ιδέες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ