ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Πείτε στον Ρονάλντο να σταματήσει τις ασυναρτησίες"

Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Argentine soccer legend Diego Maradona stands on stage during the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξεσπάθωσε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της ατάκας του ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ήταν αναμενόμενο ότι η δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα προκαλούσε αντιδράσεις. Η αλήθεια είναι ότι μία από αυτές άργησε αρκετά να έρθει.

Αναφερόμαστε στην τοποθέτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα σχετικά με το θέμα.

Ο "Ντιεγκίτο" μίλησε για τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ήταν απολαυστικός: "Πείτε στον Ρονάλντο να σταματήσει τις ασυναρτησίες. Για εμένα οι καλύτεροι ήταν ο Ντι Στέφανο, ο Κρόιφ και ο Μέσι, αλλά ίσως μπορούσε να μπει και ο Κριστιάνο. Είναι μέσα σου, δεν αγοράζεται. Ο Μέσι δε θα μπορούσε να μαζέψει 20 παίκτες και να τους δώσει κίνητρο, όπως το έκανα εγώ".

Πάντως είχε και καλά λόγια να πει για τον Πορτογάλο επιθετικό: "Αυτό που μου αρέσει στον Ρονάλντο είναι ότι όποτε τον χρειάζεται η ομάδα του είναι εκεί. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες από την εποχή του Κρόιφ με αυτό το χάρισμα".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για τη Χρυσή Μπάλα είπε: "Έχει καταντήσει βαρετό να δίνεται μόνο σε δύο παίκτες. Οι Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς και Μπαπέ ίσως την αξίζουν επίσης, αλλά παλιότερα υπήρχαν περισσότεροι διεκδικητές. Εγώ θα είχα περισσότερες και από τον Ρονάλντο και από τον Μέσι".

Photo credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ