ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Να φοβηθώ το χιόνι; Μικρός δεν είχα παπούτσια"

Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona blows a kiss prior to the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Μαραντόνα AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Μπρεστ, Ντιέγκο Μαραντόνα, έφτασε στη Λευκορωσία, ετοιμάζεται για Ατρόμητο και δήλωσε ότι δεν φοβάται τον καιρό στη νέα χώρα που θα ζήσει...

Όπως ακριβώς το είχε υποσχεθεί. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (15/7) και την επομένη (16/7) ο Ντιέγκο Μαραντόνα ταξίδεψε στη Λευκορωσία. Εδώ και καιρό, άλλωστε, έχει συμφωνήσει με τη Ντινάμο Μπρεστ και αποτελεί το νέο πρόεδρο του συλλόγου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League (26/7 και 2/8).

Ο θρυλικός Μαραντόνα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου. Ευδιάθετος, έστελνε φιλάκια, χαιρετούσε το πλήθος και ακολούθως επιβιβάστηκε σε μια μπλε Mercedes. Λίγες ώρες αργότερα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ντινάμο Μπρεστ, ομάδας που αγωνίζεται ο Έλληνας στόπερ Γιάννης Κάργας.

Αρχικά είπε: "Θυμάμαι πολύ καλά τον Φιντέλ Κάστρο, τον Τσάβες, τον Καντάφι. Ξέρω καλά επίσης τον Πούτιν και θα ήθελα τώρα να φωτογραφηθώ με τον Λουκασένκο (πρόεδρος της Λευκορωσίας). Ελπίζω μετά από αυτό να είναι υποστηρικτής μας".

Αφού επεσήμανε ότι το πρότζεκτ της Ντινάμο Μπρεστ με την ανάληψη της προεδρίας εκ μέρους του είναι σοβαρό, εξέφρασε την ελπίδα αυτή η εξέλιξη να αποδειχθεί χρήσιμη για το ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας και να υπάρξει βελτίωση. "Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ομάδα που θα παλεύει για τις πρώτες θέσεις" ανέφερε ο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός, που υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, υποστήριξε ότι δεν φοβάται τον καιρό στη Λευκορωσία τον χειμώνα: " Όταν ήμουν μικρός, δεν είχα παπούτσια, περπατούσα ξυπόλυτος. Γι' αυτό δεν φοβάμαι το χιόνι. Μπορώ να ζήσω στη Λευκορωσία χωρίς πρόβλημα".

AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ