ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Καλή επιλογή ο Μπάουσα"

Μαραντόνα: "Καλή επιλογή ο Μπάουσα"
Μαραντόνα Μέσι

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής επέλεξε τον Εντγκάρδο Μπάουσα ως νέο της προπονητή της εθνικής και ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι υπέρ της πρόσληψ'ης του.

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής επέλεξε τον Εντγκάρδο Μπάουσα ως νέο της προπονητή της εθνικής ομάδας και ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα χαιρέτισε την πρόσληψη του. Ο Ντιεγκίτο ήταν συμπαίκτης με τον Μπάουσα στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία και δήλωσε πως έχει τις δυνατότητες για να βοηθήσει την εθνική ομάδα:

"Θέλω να χαιρετίσω την πρόσληψη του Μπάουσα. Είναι ένας σοβαρός προπονητής και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει την εθνική. Τον θυμάμαι από το Μουντιάλ της Ιταλίας. Ήταν 23 ή 24 ετών και δεν είχε παίξει σε κανένα παιχνίδι, αλλά ο χαρακτήρας του ήταν εξαιρετικός και όλοι τον σεβόμασταν", δήλωσε σχετικά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο Μπάουσα οδήγησε την LDU Κίτο (2008) και τη Σαν Λορέντσο (2014) στην κατάκτηση του Copa Libertadores, αλλά και τη Σάο Πάολο στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής τον περασμένο μήνα.

Ξεκινώντας με τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με την Ουρουγουάη, εντός, και εκτός με τη Βενεζουέλα τον επόμενο μήνα, ο 58χρονος προπονητής έχει προτεραιότητα να προσπαθήσει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ