ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Έχω πολλές ελπίδες να γίνω αντιπρόεδρος της FIFA"

Μαραντόνα: "Έχω πολλές ελπίδες να γίνω αντιπρόεδρος της FIFA"

O Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είπε πως αν ο Πρίγκιπας Αλί κερδίσει τις εκλογές της FIFA, τότε ο ίδιος έχει πολλές ελπίδες να γίνει αντιπρόεδρος και τότε θα τα καθαρίσει όλα. "Καρφιά" και για τον Πλατινί.

Δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του για την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Αργεντινός, ο οποίος είναι μεγάλος πολέμιος του Ζεπ Μπλάτερ και του τρόπου που άσκησε διοίκηση στην FIFA, τόνισε πως αν εκλεγεί νέος πρόεδρος ο Πρίγκιπας Αλί, τότε ο ίδιος έχει πολλές πιθανότητες να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Ο "Ντιεγκίτο" έχει πολλάκις χαρακτηρίσει ως δικτάτορα τον 79χρονο Ελβετό παράγοντα και ανέφερε πως εφόσον αναλάβει ένα τέτοιο αξίωμα, τότε θα καθαρίσει την βρωμιά που υπάρχει. Παράλληλα, έριξε τα "καρφιά" του και στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

"Εφόσον ο πρίγκιπας Αλί κερδίσει, έχω πολλές πιθανότητες να γίνω αντιπρόεδρος της FIFA. Θα τα καθαρίσω όλα. Ο Μπλάτερ φοβάται το FBI και τις αστυνομικές αρχές της Ελβετίας. Φοβόταν να αφήσει τη FIFA, φορώντας χειροπέδες", ανέφερε σε τηλεοπτικό σόου της χώρας του, ενώ για τον Μισέλ Πλατινί είπε:

"Πριν τον σεβόμουν, αλλά μετά κατάλαβα ότι ο λόγος του αξίζει λιγότερο από του Μπερνάρντο (ήταν... κωφάλαλος), τον φίλο του Ζορό". Εν ολίγοις, δεν τον θεωρεί καθόλου αξιόπιστο...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ