ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Δεν αγγίζει την μπάλα στην εθνική ο Μέσι"

Μαραντόνα: "Δεν αγγίζει την μπάλα στην εθνική ο Μέσι"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άσκησε κριτική στον Λιονέλ Μέσι για τις εμφανίσεις του με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής, συγκρίνοντας με αυτές που έχει στην Μπαρτσελόνα.

Όταν μιλάει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για την εθνική Αργεντινής, σε καμία των περιπτώσεων οι δηλώσεις του δεν περνάει στα ψιλά. Πολλάκις έχει εκφραστεί αιρετικά και λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας, εντούτοις οι πάντες αντιλαμβάνονται τι αντίκτυπο έχουν τα λεγόμενά του στους κόλπους της χώρας και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο θρύλος της "αλμπιτσελέστε" άσκησε κριτική στον Λιονέλ Μέσι σχετικά με τις εμφανίσεις του στην εθνική, ειδικά εν συγκρίσει με αυτές στην Μπαρτσελόνα. Ο "Ντιεγκίτο" είπε για τον 28χρονο πως "έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και σκοράρει τέσσερα γκολ κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έρχεται εδώ και δεν ακουμπάει την μπάλα".

Ο Μέσι πέτυχε μόλις ένα τέρμα στο Copa America της Χιλής, όπου η Αργεντινή έχασε στον τελικό στην διαδικασία των πέναλτι, με αποτέλεσμα τα σχόλια και τα "καρφιά" να πάνε σύννεφο. Απ' αυτή την γραμμή δεν ξέφυγε ούτε ο Μαραντόνα, ο οποίος αναρωτήθηκε:

"Ρωτάς τον εαυτό σου: Είσαι Αργεντινός ή Σουηδός; Το να το κριτικάρεις είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον νταντεύουμε. Πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως ο κάθε παίκτης στην εθνική ομάδα", για να καταλήξει πως "βέβαια, δεν σκότωσε, ούτε βίασε, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνουμε μεγάλο θέμα".

Αναφορικά με την πορεία της Αργεντινής στο Copa America, ο Μαραντόνα ανέφερε πως "η Χιλή ήταν καλύτερη, με καλύτερη νοοτροπία, την ώρα που κάποιοι Αργεντινοί δεν ήταν όπως έπρεπε και δε μιλάω για τον Μέσι. Θα συνεχίσει να είναι φαινόμενο όπως πάντα. Έχουμε μια ομάδα που επιτίθεται, αλλά δεν διαθέτουμε Σχέδιο Β".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ