ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Αναλαμβάνω τσάμπα την εθνική Αργεντινής"

Μαραντόνα: "Αναλαμβάνω τσάμπα την εθνική Αργεντινής"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε πως του λείπει να δουλεύει με παίκτες και να... τσακώνεται με δημοσιογράφους και εξομολογήθηκε πως θα αναλάμβανε ακόμα και αμισθί την εθνική Αργεντινής.

Παραμένει μακριά από τους πάγκους εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια ενώ η θητεία του στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής (2008-2010) έληξε άδοξα μετά από βαριά ήττα από την Γερμανία (0-4) στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, παρόλα αυτά ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν σταματάει να ονειρεύεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στο "Fox Sports" o Αργεντινός θρύλος, ο οποίος τόνισε: "Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν ενδιαφέρθηκε για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού (σ.σ. παραμένει ορφανή μετά την αποχώρηση του Χεράρδο Μαρτίνο) για οικονομικούς λόγους.

Τα χρήματα δεν είναι θέμα για μένα. Θα κοούτσαρα την εθνική ομάδα χωρίς χρήματα. Πολύς κόσμος πιστεύει πως έχω υψηλό κασέ. Τι έχουν να πουν όμως για τον Μουρίνιο;

Ή τον Αντσελότι και τον Σιμεόνε; Δεν ξέρω πόσο ακριβός είμαι σε σύγκριση με αυτούς τους προπονητές". Όσο για το τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο στο διάστημα που βρίσκεται μακριά από τους πάγκους, απάντησε αφοπλιστικά:

"Αρχίζει να μου λείπει η προπονητική ολοένα και περισσότερο. Μου λείπει να δουλεύω με τους παίκτες και να τσακώνομαι με τους δημοσιογράφους".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ