ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Αν ήταν λευκός ο Κουλιμπαλί θα έπαιζε στην Ρεάλ..."

Μαραντόνα: "Αν ήταν λευκός ο Κουλιμπαλί θα έπαιζε στην Ρεάλ..."

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έπλεξε το εγκώμιο του Καλιντού Κουλιμπαλί και εξέφρασε την άποψη πως αν ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ της Νάπολι δεν ήταν μαύρος αλλά λευκός θα έπαιζε είτε στην Ρεάλ Μαδρίτης είτε στην Μπαρτσελόνα!

"Είναι φαινόμενο, ο καλύτερος αμυντικός στη Serie A. Υπάρχει πολύς ρατσισμός γύρω του. Εάν ήταν λευκός θα έπαιζε για την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην εφημερίδα "Piuenne", ενώ αναφορικά με το σκουντέτο που κατέληξε για 5η διαδοχική σεζόν στα χέρια της Γιουβέντους , είπε:

"Η Γιουβέντους αξίζει αυτό το σκουντέτο καθώς είχε ένα πολύ μεγάλο σερί που δεν έχασε κανέναν πόντο. Θα πρέπει ωστόσο να ομολογήσω ότι ήταν εξαιρετικά τυχεροί!

Ακόμα και στις ημέρες μου θα είχαν δύο σουτ στην εστία και θα πετύχαιναν τέσσερα γκολ. Δεν γκρινιάζω, απλά λέω την αλήθεια που ξέρει όλη η Ιταλία. Η πραγματική διαφορά βρίσκεται στον πάγκο.

Μαραντόνα: "Αν ήταν λευκός ο Κουλιμπαλί θα έπαιζε στην Ρεάλ..."

Απόψε (σ.σ. κόντρα στη Ρόμα) ο Μαουρίτσιο Σάρι κοίταξε στον πάγκο του και δεν είχε τόσες εναλλακτικές λύσεις όπως εχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η Γιουβέντους έχει εξαιρετικούς παίκτες αλλά και τους Ιταλούς διαιτητές!

Δεν είναι κάτι το καινούριο, οι παίκτες της Γιουβέντους είναι πάντα σωστοί. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα πρέπει να κάνει τους άλλους να σέβονται τη Νάπολι όπως έκαναν και οι άλλοι πρόεδροι της Νάπολι στο παρελθόν.

Το ακυρωθέν γκολ της Φιορεντίνα την Κυριακή κόντρα στη Γιουβέντους συνιστά σκάνδαλο..."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ