ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2 © GETTY IMAGES

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν 2-2 για το ICC 2014 με τους Reds να παίρνουν όμως το ματς στα πέναλτι. Ελπίζει σε πρόκριση ο Ολυμπιακός.

Ενδιαφέρον παιχνίδι τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας πάντα) για το International Champions Cup 2014, με την Λίβερπουλ να κερδίζει στα πέναλτι την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό, αφού μπήκαν τέσσερα γκολ (2-2), με την ομάδα του Ρότζερς, ωστόσο, να είναι πιο εύστοχη στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια η άμυνα της Λίβερπουλ είχε πολλά προβλήματα μιας και τα δυο γκολ μπήκαν από λάθος ενέργειες μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με ένα όμορφο γκολ του Στέρλινγκ στο 85ο λεπτό.

Τώρα τι έγινε στα πέναλτι; Κολάροφ και Στάριτζ έστειλαν τα δυο πρώτα χτυπήματα άουτ! Στη συνέχεια η Λίβερπουλ φάνηκε πιο συγκεντρωμένη και οι παίκτες της βρήκαν το στόχο, σε αντίθεση με εκείνος της Σίτι.

Τα εύσημα να δώσουμε στον κίπερ της Λίβερπουλ Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία.

Ελπίζει σε πρόκριση ο Ολυμπιακός

Όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία πιο κάτω, ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση μόνο αν κερδίσει την Σίτι στο επόμενο ματς και η Λίβερπουλ χάσει από την Μίλαν.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 2-2
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ