ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Τη συντριβή με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του International Champions Cup που διεξάγεται στην Αυστραλία. (VIDEO)

Εάν τα φιλικά είναι για να βλέπουν οι προπονητές τις αδυναμίες της ομάδας του τότε ο Πελεγκρίνι δύσκολα θα χρησιμοποιήσει ξανά ως βασικό κεντρικό δίδυμο του πιτσιρικάδες, Χάμφρεϊς και Ντινάιερ. Ο προπονητής της Σίτι θέλησε προφανώς να δώσει πολύτιμες παραστάσεις στους δύο νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς και αυτό το πλήρωσε.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ανήκε στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νταβίντ Σίλβα δοκίμασε το πόδι του, αλλά μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κέιλορ Νάβας. Στο 20' το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο με τη γαλάζια φανέλα, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκε αποκλειστικά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η αρχή έγινε στο 21'. Ο Καρίμ Μπενζεμά με εντυπωσιακό γυριστό άνοιξε το σκορ αφού ο Χαρτ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μισό γκολ ανήκει στον Κρόος που με εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον Πορτογάλο και εκείνος παρά την προσπάθεια του Χαρτ κατάφερε να σκοράρει.

Ακολούθησε αρκετές ευκαιρίες για τους Μαδριλένους και ένα σουτ από τον Κολάροφ πριν έρθει το 3-0 για τη Ρεάλ. Ωραίο κόρνερ από τον Ίσκο και από κοντά ο Πέπε νίκησε όλη την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι και σκόραρε. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρχιο Ράμος βρήκε την μπάλα στην προσπάθεια του Στέρλινγκ με το χέρι (η παράβαση ήταν εκτός περιοχής) με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Γιαγιά Τουρέ δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία και μείωσε σε 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Παρόλα αυτά, οι μαδριλένοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ στο 73ο λεπτό με τον Ντένις Τσέρισεβ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την παράλληλη πάσα του Ίσκο και νίκησε τον Χαρτ με κοντινό πλασέ. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό σφύριγμα να χαρίζει στους "μερένγκες" τον τίτλο.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεάλ Μαδρίτης (Μπενίτεθ): Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμα. Επίσης έπαιξαν ως αλλαγή οι: Νάτσο, Βαράν, Αρμπελόα, Ντανίλο, Γιορέντε, Καζεμίρο, Τσέρισεβ, Λούκας, Χεσέ, Βάσκεθ

Μάντσεστερ Σίτι (Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Ντινάιερ, Χάμφρεϊς, Κολάροφ, Ντέλφ, Γιαγιά Τουρέ, Φερνάντο, Νασρί, Σίλβα, Στέρλινγκ. Επίσης έπαιξαν ως αλλαγή οι: Κλισί, Σουκουλίνι, Λόπες, Νάβας, Ρόμπερτς, Ιχεανάτσο, Ντζέκο

Τα highlights του αγώνα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ