ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάμιτς: "Πολύ οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μάμιτς: "Πολύ οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τρίτη (20/10, 21:45) στην κροατική πρωτεύουσα και προβληματίζεται για κάποια πράγματα σχετικά με τους Πειραιώτες.

Την ερχόμενη Τρίτη (20/10, 21:45), η Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και υπάρχουν πράγματα που προβληματίζουν τον προπονητή της, Ζόραν Μάμιτς σχετικά με την ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για "κατασκοπεία" των παικτών του Μάρκο Σίλβα, όπως ανέφερε ο Κροάτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ζάγκρεμπ την Παρασκευή (16/10) στο "Μαξιμίρ".

"Σίγουρα θα είναι σημαντική απώλεια ο Αντέμι με τον Ολυμπιακό, ενώ θέλουμε να δούμε και την αγωνιστική κατάσταση του Σιγάλι", είπε αρχικά και συνέχισε για τον Ολυμπιακό: "Κάποιος θα πάει να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Με ενδιαφέρει πιο πολύ σε τι κατάσταση είναι και εύχομαι να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί, γιατί θα είναι μεγάλο ματς".

Επιπλέον, ανέφερε: πως "πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του Ολυμπιακού. Ελπίζω να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την Ζάγκρεμπ και να μην υπάρξει αναβολή λόγω καιρού. Αυτό θα ήταν κακό για εμάς, γιατί θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε επίσημα παιχνίδια για 20 ημέρες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ