ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαλντίνι: "Πολύ καλός ο Ράμος, αλλά μερικές φορές ξεχνάει να αμυνθεί"

IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup)
IMAGE DISTRIBUTED FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP - ICC ambassadors Paolo Maldini, left, Sir Alex Ferguson and Stephen Ross, co-founder RSE Ventures, right, watch the 2017 International Champions Cup presented by Heineken launch on Tuesday, March 21, 2017, in New York. (Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup) AP IMAGES FOR INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP

Ο Πάολο Μαλντίνι αποκάλυψε τους πιο καλούς εν ενεργεία αμυντικούς κατά τη γνώμη του, ενώ ιεράρχησε και τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχε στην καριέρα του.

Ο Πάολο Μαλντίνι επέλεξε τους κορυφαίους αμυντικούς της σύγχρονης εποχής, τους οποίους εντόπισε σε Γαλλία και Ισπανία, αλλά όχι στην πατρίδα του την Ιταλία.

Ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου μίλησε στο podcast του Αμερικανού δημοσιογράφου Γκραντ Γουόλ και αρχικά σχολίασε τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

"Είναι πολύ καλός, αλλά μερικές φορές ξεχνάει να αμυνθεί. Είναι σπουδαίος παίκτης όμως, έχει ικανότητες και μπορεί να σκοράρει", σχολίασε ο εμβληματικός ηγέτης της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας.

"Μου αρέσει επίσης και ο Τιάγκο Σίλβα. Παίζει για την Παρί, οπότε μπορεί να μην βλέπουμε πολύ γαλλικό πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά τον θυμάμαι από τον καιρό που ήταν στη Μίλαν", πρόσθεσε για τον αρχηγό των Παριζιάνων, που προ ετών "φλέρταραν" έντονα με τον Μαλντίνι για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Όταν κλήθηκε να ονοματίσει τον κορυφαίο αντίπαλο που είχε ποτέ, η απάντηση μοιάζει αυτονόητη: "Πρέπει να πω τον Μαραντόνα. Επειδή ήταν ο Μαραντόνα. Και μέσα στο γήπεδο, ήταν πολύ καλός άνθρωπος, είχε πολύ σεβασμό".

"Μετά από αυτόν, ίσως ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος. Τα δύο χρόνια που έπαιξε για την Ίντερ πριν από τον τραυματισμό του ήταν πολύ, πολύ, πολύ καλός. Επίσης, έπαιξα κόντρα στον Ζιντάν, τον Πλατινί, ήταν πολύ καλοί".

Photo credits: Adam Hunger/AP Images for International Champions Cup

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ