ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάξι Λόπες vs Γουάντα Νάρα... σημειώσατε 1!

Μάξι Λόπες vs Γουάντα Νάρα... σημειώσατε 1!

Μετά τη σπουδαία επικράτηση της Τορίνο απέναντι στην Ίντερ του Μάουρο Ικάρντι, ο Μάξι Λόπι Λόπες πανηγυρίζει για δεύτερη φορά εις βάρος της πρώην συντρόφο του Γουάντα Νάρα χάρη σε απόφαση... δικαστηρίου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτή την περίοδο ο Μάξι Λόπες πρέπει να είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Η αρχή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν πανηγύρισε με την Τορίνο την νίκη επί της Ίντερ στο "Meazza" με 2-1, αποτέλεσμα που ήταν ό,τι έπρεπε για να το "τρίψει στη μούρη" του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Γουάντα Νάρα ( διαβάστε όλο το απίθανο story στο αφιέρωμα της Νίκης Μπάκουλη ), ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η νίκη "νίκη".

Μάξι Λόπες vs Γουάντα Νάρα... σημειώσατε 1!

Αυτή τη φορά μέσω της δικαστικής οδού, με την ιστοσελίδα "Βigbangnews.com" να αποκαλύπτει πως η πρώην σύζυγος του Μάξι Λόπες είναι υποχρεωμένη να του καταβάλλει μέσα σε πέντε ημέρες το ποσό των 110.000 λιρών (σχεδόν 140.000 ευρώ) διαφορετικά κινδυνεύει με φυλάκιση.

Μάξι Λόπες vs Γουάντα Νάρα... σημειώσατε 1!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Αργεντινό δικαστή Κάρλος Αλμπέρτο Ρουίς και αφορά τρεις παραβιάσεις ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά της Γουάντα Νάρα τα οποία είχαν επιβληθεί το 2013 όταν και χώρισε με τον Λόπες: η πρώτη για το γεγονός ότι μίλησε δημόσια το 2013 για το χωρισμό της, η δεύτερη για το ότι έκανε το ίδιο για τη σχέση της με τον Μάουρο Ικάρντι και η τρίτη για το γεγονός ότι έκανε δημόσιες τοποθετήσεις για τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον νυν στράικερ της Τορίνο.

Μάξι Λόπες vs Γουάντα Νάρα... σημειώσατε 1!

Την ίδια στιγμή πάντως η κυρία Ικάρντι έρχεται να τραβήξει και άλλο το σχοινί, καταγγένοντας τον πρώην σύζυγό της πως έχει να επικοινωνήσει 20 ολόκληρες ημέρες με τα παιδιά του... Όπως αντιλαμβάνεστε η οικογενειακή κόντρα θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ