ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακ: "Έβλεπα ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στην Ελλάδα"

Μακ: "Έβλεπα ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στην Ελλάδα"

Ο Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ. Ο διεθνής μέσος ανέφερε ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στην Ελλάδα και γι' αυτό αποφάσισε να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Παράλληλα, μίλησε και για τις διαφορές ανάμεσα στην πρώην και τη νυν ομάδα του.

Για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε πως "δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν το παραμικρό και πάντα πρέπει να αποδεικνύουμε τις ικανότητες μας σε μας τους ίδιους. Στον ΠΑΟΚ έβλεπα ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχω μεγαλώσει και ένιωθα κουρασμένος. Αναζητούσα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και αυτή ήρθε από τη Ζενίτ. Πάντα έλεγα ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις στη Ζενίτ. Είμαι ευχαριστημένος εδώ και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ στη συνέχεια".

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Ζενίτ, ο Μακ τόνισε: "Όλοι ξέρουν ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πολύ καλό. Μεταξύ ΠΑΟΚ και Ζενίτ δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις. Η Ζενίτ είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ομάδα για να παίζει στο Europa League, αλλά στο Champions League. Μάλιστα, στα τελευταία 4 ματς έχουμε σημειώσει 25 γκολ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ