ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακ: "Επανεκκίνηση στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ"

Μακ: "Επανεκκίνηση στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ"

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, μίλησε για τον ρόλο των Λούμπος Μίχελ και Ιβάν Σαββίδη και θεωρεί πως ο "Δικέφαλος" αποτέλεσε μια επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο Ρόμπερτ Μακ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στους τρεις τελευταίους σταθμούς της καριέρας του, κάνοντας λόγο για κεφάλαια Νυρεμβέργη, ΠΑΟΚ και Ζενίτ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την σχέση του Λούμπος Μίχελ στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Δεν είχε καμία σχέση με την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά με βοήθησε πολύ όσο ήμουν στον ΠΑΟΚ. Απέκτησα ξανά την αυτοπεποίθηση μου και πίστεψε στις ικανότητες μου. Στην Ελλάδα πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, που δεν θα τα ξεχάσω".

Για την μετακίνησή του στη Ζενίτ: "Γνωρίζω ότι οι Μίχελ και Λουτσέσκου, συνεργάστηκαν στην Σαχτάρ για οκτώ χρόνια. Το ενδιαφέρον της Ζενίτ για εμένα το έμαθα από τον Μίχελ. Ωστόσο, τις λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν τις γνωρίζω".

Για την μετακίνησή του από την Νυρεμβέργη στον ΠΑΟΚ: "Πηγαίνοντας στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ένιωσα ξανά ότι κάποιος με χρειάζεται και έτσι άρχισα να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη: "Φυσικά. Μπορούμε να θεωρηθούμε και φίλοι. Στον ΠΑΟΚ ήμουν σε θέση να κάνω επανεκκίνηση στην καριέρα μου, μετά το πέρασμα μου από την Γερμανία. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του".

Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: "Ήμουν ένας από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ζενίτ, δεν είχε παίκτες στο επίπεδο που έχει η Ζενίτ. Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ανώτερο επίπεδο, γι' αυτό έφυγα από την Ελλάδα. Όμως ο ΠΑΟΚ θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ