ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαίνονται οι κατηγορίες κατά του Μέσι για φοροδιαφυγή

Μαίνονται οι κατηγορίες κατά του Μέσι για φοροδιαφυγή

Ο Λιονέλ Μέσι είδε έναν δικαστή της Βαρκελώνης να αρνείται την πρόταση της Εισαγγελίας για αρχειοθέτηση των κατηγοριών για φοροδιαφυγή και έτσι να αναγκάζεται να απαντήσει ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ένας δικαστής από την Βαρκελώνη απέρριψε το αίτημα της Εισαγγελίας για αρχειοθέτηση των κατηγοριών για φοροδιαφυγή εκ μέρους του Λιονέλ Μέσι και διατήρηση αυτών μόνο για τον πατέρα του, Χόρχε, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα να καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα τρία αδικήματα που του προσάπτουν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο Δικαστής από το διαμέρισμα Γκαβά της Βαρκελώνης έκρινε ότι "υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι ο παίκτης θα μπορούσε να γνωρίζει και να συναινέσει στη δημιουργία και τη διατήρηση μιας πλασματικής εταιρικής δομής με αποκλειστικό σκοπό την αποφυγή της τήρησης των φορολογικών υποχρεώσεων από έσοδα που προέρχονται από την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του. "

Ο Λιονέλ Μέσι κατηγορείται μαζί με τον πατέρα του Χόρχε για τρία αδικήματα κατά της ισπανικής δικαιοσύνης, φοροδιαφεύγοντας συστηματικά από το 2007 εώς το 2009. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πλήρωσε ένα ποσό ζητώντας την αρχειοθέτηση της υπόθεσής του, ωστόσο ένας δικαστής δεν πείστηκε και ζήτησε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Δικαστηρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ