ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου στο Sport24: "Τίποτα αληθές για Σάμαρη"

Λουτσέσκου στο Sport24: "Τίποτα αληθές για Σάμαρη"

Ο προπονητής της Ζενίτ, Μίρτσεα Λουτσέσκου, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα σχετικά με το ενδιαφέρον των Ρώσων για τον Ανδρέα Σάμαρη της Μπενφίκα δεν είναι αληθή.

Τη Δευτέρα (1/8) διέρρευσε σε πορτογαλικά ΜΜΕ ότι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον Ανδρέα Σάμαρη, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Αξέλ Βιτσέλ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Την Τρίτη (2/8) το πρωί η πορτογαλική A Bola ανέφερε σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ πως η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή μέσο και πως η μόνη περίπτωση για να τον πουλήσει είναι να δώσουν οι Ρώσοι 20 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Μίρτσεα Λουτσέσκου, πάντως, κατέστησε σαφές στο Sport24.gr ότι δεν ενδιαφέρεται για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή των "αετών". Διέψευσε τα δημοσιεύματα και ανέφερε τα εξής, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα: " Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Δεν έχει καμία επαφή της Ζενίτ με τη Μπενφίκα".

Ο Σάμαρης αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια (2805 λεπτά συμμετοχής) με τη Μπενφίκα την περασμένη σεζόν, με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ. Στο δεύτερο μισό έχασε τη θέση του βασικού από τον Λιούμπομιρ Φέισα (έπαιζε δίπλα στον Ρενάτο Σάντσες), ενώ οι "αετοί" απέκτησαν προ ημερών ένα αμυντικό χαφ, τον Ντανίλο Μπαρμπόζα, από τη Μπράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ