ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούπου: "Ντρίμπλαρα το θάνατο"

Λούπου: "Ντρίμπλαρα το θάνατο"

Ο Ντανούτ Λούπου περιέγραψε πώς αισθάνθηκε με την έξοδο του από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπώρησε.

Στα τέλη Ιανουαρίου από τη Ρουμανία κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ντανούτ Λούπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Για μερικές ημέρες η ασθένεια έδειχνε ανυποχώρητη, αλλά τελικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού άντεξε και στα μέσα Φεβρουαρίου πήρε εξιτήριο.

Ο Λούπου παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και αναρρώνει, μία διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετά. Όπως τόνισε στην ιστοσελίδα "Dolce Sport", ακόμα δεν έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και αισθάνεται πως... ντρίμπλαρε το θάνατο.

"Είμαι καλά, υποβάλλομαι σε θεραπεία και ελπίζω ότι θα αναρρώσω πλήρως. Έχω βγει από το νοσοκομείο. Ήταν πολύ άσχημα, νομίζω ότι ντρίμπλαρα το θάνατο. Έκοψα το κάπνισμα, ήθελα να το κάνω έτσι και αλλιώς, αλλά τώρα δεν είχε άλλο περιθώριο. Όμως, ακόμα κουράζομαι εύκολα και δεν έχω αντοχές" ήταν τα λόγια του Λούπου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ