ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λοπετέγκι: "Ο Ντανίλο άξιζε την μεταγραφή στην Ρεάλ"

Λοπετέγκι: "Ο Ντανίλο άξιζε την μεταγραφή στην Ρεάλ"

Ο προπονητής της Πόρτο Τζούλεν Λοπετέγκι δήλωσε ότι ο Ντανίλο ανταμείφθηκε με την δουλειά του για την μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος αμυντικός της Πόρτο Ντανίλο, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ντανίλο κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την Πόρτο και η πρόοδος του στους "δράκους" ανταμείφθηκε με την μεταγραφή του στην "Βασίλισσα". Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Πόρτο Τζούλεν Λοπετέγκι, που χαρακτήρισε τον Ντανίλο, πολύ ώριμο που αναζητά την πρόοδο στην καριέρα του.

" Φέτος ήθελε να βελτιωθεί στο παιχνίδι του. Τακτικά στην φυσική κατάσταση και στην συγκέντρωση του στο παιχνίδι. Ο Ντανίλο μας έχει βοηθήσει να βελτιωθούμε. Έχει μεγάλη πρόοδο και έχει καταλάβει τι του ζητάμε. Ήθελε να ωριμάσει αγωνιστικά στην Πόρτο παρότι είναι μικρός σε ηλικία.

Ξέρουμε την στρατηγική του συλλόγου και ο προπονητής πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτά που του δίνουν. Αυτό μας επιτρέπει να δουλεύουμε με νέους παίκτες που μας δίνει τη δυνατότητα να τους δημιουργούμε αγωνιστικά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ