ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ, Σίτι και Παρί νοίκιασαν μαζί τζετ για τους Βραζιλιάνους τους

Λίβερπουλ, Σίτι και Παρί νοίκιασαν μαζί τζετ για τους Βραζιλιάνους τους

Έπειτα από μεταξύ τους συνεννόηση, οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν νοίκιασαν μαζί ένα τζετ, προκειμένου να επιστρέψουν οι Βραζιλιάνοι διεθνείς τους στην Ευρώπη. Εκτός εγχειρήματος έμεινε η Τσέλσι.

Σε μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη ενέργεια προχώρησαν οι διοικήσεις των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες έπειτα από μεταξύ τους συνεννόηση, νοίκιασαν από κοινού ένα τζετ και μοιράστηκαν το κόστος για να μεταφερθούν οι Βραζιλιάνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές τους επί ευρωπαϊκού εδάφους, από το Περού.

Όσο το τζετ προσγειωνόταν στην Αγγλία, οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι (Νταβίντ Λουίζ, Γουίλιαν) ανέμεναν στη χώρα τους για την επόμενη πτήση κι ενώ έμειναν να αναρωτιούνται για ποιο λόγο η ομάδα τους δεν επέλεξε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Οι... προνομιούχοι, Φιλίπε Κοουτίνιο και Ρομπέρτο Φιρμίνο της Λίβερπουλ, αλλά και ο Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι, τέθηκαν στη διάθεση των προπονητών τους μία ημέρα νωρίτερα, κερδίζοντας φυσικά και μια επιπλέον προπόνηση.

Την Τετάρτη (16/11), οι άνθρωποι της Τσέλσι τοποθετήθηκαν επί του θέματος, υποστηρίζοντας πως δεν είδαν το λόγο να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο, απ' τη στιγμή που η ομάδα τους δίνει την επόμενη μάχη της την ερχόμενη Κυριακή (20/11), σε αντίθεση με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίζονται το Σάββατο (19/11) και ο χρόνος τους είναι περισσότερο πιεσμένος.

Αναφορικά με την Παρί Σεν Ζερμέν, o παίκτης που ταξίδεψε με το τζετ, ήταν ο Τιάγκο Σίλβα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ