ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιντς και Νότιγχαμ Φόρεστ για Διαμαντάκο

Λιντς και Νότιγχαμ Φόρεστ για Διαμαντάκο
Διαμαντάκος

Δημοσιεύματα από Αγγλία και Γερμανία θέλουν τον Δημήτρη Διαμαντάκο στο στόχαστρο τόσο της Λίντς όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Καρλσρούη πρόσφατα αγόρασε τα δικαιώματα του Δημήτρη Διαμαντάκου από τον Ολυμπιακό ( με ένα ποσό κοντά στο 1.000.000€ ), αφού η διοίκηση του συλλόγου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του στην Γερμανία.

Βέβαια, ο 23άχρονος επιθετικός δεν είναι βέβαιο πως θα παραμείνει στην Καρλσρούη από τη στιγμή που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του από την Αγγλία.

Πλήθος βρετανικών και γερμανικών δημοσιευμάτων αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος ενδιαφέρει τόσο την Λίντς όσο και την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον τεχνικό της πρώτης να ξεχωρίζει τον Διαμαντάκο ενόψει του καλοκαιριού.

Πάντως οι Γερμανοί επιμένουν πως η Καρλσρούη δύσκολα θα τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι με λιγότερο από 2.000.000€ ποσό καθόλου απαγορευτικό για ομάδα της Championship.

Θυμίζουμε πως ο Διαμαντάκος μετρά 19 εμφανίσεις, με 6 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ