ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Μήνυμα ελευθερίας και δημοκρατίας"

Λεβ: "Μήνυμα ελευθερίας και δημοκρατίας"

Ο Γιόαχιμ Λεβ στην συνέντευξη τύπου εν όψει του φιλικού, Γερμανία - Ολλανδία, τόνισε πως η διεξαγωγή του είναι ένα μήνυμα ελευθερίας και δημοκρατίας, ενώ είναι σίγουρος πως το Euro 2016 θα διεξαχθεί στην Γαλλία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, έδωσε συνέντευξη τύπου εν όψει του φιλικού με την Ολλανδία και ήταν η πρώτη φορά που μίλησε έπειτα από την τραγωδία στο Παρίσι.

Τα "πάντσερ" ήταν στο "Σταντ ντε Φρανς" και έπαιζαν με την Γαλλία την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης. Μάλιστα πέρασαν τη νύχτα στο γήπεδο, μέχρι το πρωί να πάρουν τον δρόμο για το αεροδρόμιο.

Υπήρχαν φήμες πως το φιλικό με την Ολλανδία θα αναβληθεί, όπως και αυτό της Γαλλίας στην Αγγλία, αλλά και τα δύο θα γίνουν κανονικά, σωστά σύμφωνα με τον Λεβ, στον οποίο η πρώτη ερώτηση ήταν αν φοβάται για νέα τρομοκρατική επίθεση.

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά. Ήταν ξεκάθαρο πως το ματς έπρεπε να γίνει. Η διεξαγωγή του είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελευθερίας και δημοκρατίας".

"Θα παίζουμε με την Ολλανδία, αλλά σίγουρα το μυαλό μας θα είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων. Αν καταλάβουμε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε κερδίσει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".

Ρωτήθηκε και για το Euro 2016: "Δεν έχει νόημα να συζητάμε για κάποια άλλη χώρα. Είμαι σίγουρος πως το Euro 2016 θα διεξαχθεί στην Γαλλία".

Για την βραδιά της τραγωδίας ανέφερε: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου έμειναν ψύχραιμοι. Ήταν σπουδαία και η κίνηση των Γάλλων παικτών που έμειναν μαζί μας μέχρι το πρωί".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ