ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι"

Λεβ: "Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι"

Το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης Γαλλία-Γερμανία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Γιόακιμ Λεβ να μην κρύβει το σοκ που προκάλεσε σε όλα τα μέλη της γερμανικής αποστολής το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Η Γαλλία επικράτησε 2-0 της Γερμανίας την Παρασκευής σε διεθνή φιλική αναμέτρηση (Ζιρού και Ζινιάκ οι σκόρερ), όμως το γεγονός αυτό δεν απασχόλησε καθόλου τον Γιόακιμ Λεβ στο φινάλε του αγώνα.

Αιτία η βραδιά τρόμου που έζησε όλη η Γαλλία, με συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις να σπέρνουν το θάνατο σε περισσότερους από 150 ανθρώπους και να θέτουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης της χώρα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι. Για μένα προσωπικά το παιχνίδι και το άθλημα χάνει τη σημασία του. Βιώνουμε μία τεράστια απώλεια".

Από την πλευρά του ο Γερμανός πρώην άσος και νυν τιμ μάνατζερ της "Νάσιοναλμαντσαφτ", Όλιβερ Μπίρχοφ, είπε: "Υπήρχε μία μεγάλη ανασφάλεια, ένας μεγάλος φόβος και μία παράξενη διάθεση στα αποδυτήρια.

Ήταν εμφανές το πόσο σοκαρισμένοι ήταν οι παίκτες. Άνοιξαν αμέσως τα τηλέφωνά τους για να ενημερωθούν για το τι είχε συμβεί και να καλέσουν στα σπίτια τους".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ