ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάνγκερακ: "Σοκ για την Ντόρτμουντ η αποχώρηση του Κλοπ"

Λάνγκερακ: "Σοκ για την Ντόρτμουντ η αποχώρηση του Κλοπ"

Ο Μίτσελ Λάνγκερακ δήλωσε ότι η αποχώρηση του Κλοπ από την Ντόρτμουντ ήταν σοκ για τους παίκτες της γερμανικής ομάδας.

Μετά από επτά χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ αποχώρησε από την Ντόρτμουντ! Ο Κλοπ συνέδεσε το όνομα του με σημαντικές επιτυχίες καθώς στη θητεία του η Ντόρτμουντ κατέκτησε το πρωτάθλημα, το κύπελλο ενώ έφτασε και στον τελικό του Champions League.

O αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ Μίτσελ Λάνγκερακ, δήλωσε ότι ήταν σοκ για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του η αποχώρηση του Κλοπ από τον σύλλογο.

" Για τους παίκτες ήταν μία έντονα συναισθηματική στιγμή. Ήταν το τέλος μιας εποχής. Είχαμε μία πετυχημένη περίοδο μαζί. Ήταν στην ομάδα επτά χρόνια, και εγώ συνεργάστηκα μαζί του πέντε χρόνια, πιθανόν τα πιο πετυχημένα. Κερδίσαμε τίτλους και είχαμε όμορφες στιγμές.

Ήταν ένα σοκ για όλους μας όταν δήλωσε ότι αποχωρεί από την Ντόρτμουντ. Είχαμε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για ότι έκανε στις καριέρες μας. Είναι κάτι που με τα χρόνια θα κοιτάμε πίσω και ότι πετύχαμε.

Στην καριέρα μου είχε μεγάλη επιρροή. Ως άνθρωπος και ως προπονητής ήταν εξαιρετικός. Χαρισματικός και παθιασμένος. Αν έδινες τον καλύτερο σου εαυτό ήταν χαρούμενος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ