ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαΐφης: "Θα νικούσαμε και με τον Μπεργκ"

Λαΐφης: "Θα νικούσαμε και με τον Μπεργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σχολίασε τη νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι η απουσία του Μάρκους Μπεργκ δεν έκανε διαφορά.

Σίγουρος ότι η Σταντάρ Λιέγης θα έφτασε στη νίκη εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, μετά από το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαίδης".

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στους Βέλγους ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μίλησε στον "OTE TV" για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

"Το σημαντικό είναι ότι επιστρέφουμε στο Βέλγιο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν ένα μεγάλο διπλό και μπορούμε να το πανηγυρίσουμε απόψε, αλλά από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν επηρεαστήκαμε από την έντονη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, δώσαμε το 100% μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική εκτός έδρας νίκη".

Ο διεθνής άσος υπογράμμισε ότι ακόμα και χωρίς τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, η ομάδα του θα κέρδιζε τον αγώνα: "Νομίζω ότι ήμασταν σε καλή βραδιά, ακόμη κι αν δεν αποχωρούσε ο Μπεργκ και πάλι πιστεύω ότι θα κερδίζαμε. Σίγουρα είχαμε και τύχη στη φάση με το δοκάρι του Εμποκού, αλλά σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε ατυχίες και επιτέλους αυτό άλλαξε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, αλλά δεν το σκέφτομαι πολύ και προσπαθώ κάθε φορά για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες και τα σενάρια για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό
Γιάνκοβιτς: "Η Σταντάρ ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο"
Τα γκολ στα ματς των ελληνικών ομάδων στον Sport24 Radio 103.3
Βαριά ήττα από την Σταντάρ (0-3) και γιούχα για τον Παναθηναϊκό
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ