ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύλο μεταξύ οπαδών της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξύλο μεταξύ οπαδών της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οπαδοί της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν έξω από το Μπέρμιγχαμ με τους πιο θερμόαιμους να λύνουν τις διαφορές τους με ξύλο. (VIDEO)

Στις 7.15 του Σαββάτου (23/4) είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην Έβερτον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ. Κάποιοι θερμόαιμοι όμως άρχισαν την αναμέτρηση αρκετές ώρες νωρίτερα.

Από το πρωί "καραβάνια" οπαδών που ξεκίνησαν την πορεία τους από το Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ αντίστοιχα για να πάνε στο Λονδίνο.

Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν έξω από το Μπέρμιγχαμ αρκετά λεωφορεία με οπαδούς και των δύο ομάδων. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που κάποιοι θερμοκέφαλοι είπαν να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Έβερτον ήρθε στα χέρια με ένας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον τελευταίο να δέχεται τις ενισχύσεις από άλλους δύο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οπαδός της Έβερτον να καταλήξει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια παιδιών που ταξίδευαν για να δουν τον αγώνα, ενώ όλα έληξαν μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ