ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα Τουρέ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 19: Yaya Toure of the Ivory Coast lies injured during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Cote D'Ivoire at Estadio Nacional on June 19, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Dennis Grombkowski - FIFA/FIFA via Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 19: Yaya Toure of the Ivory Coast lies injured during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Cote D'Ivoire at Estadio Nacional on June 19, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Dennis Grombkowski - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Σε μία σοβαρή καταγγελία εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, προχώρησε ο Γιάγια Τουρέ καταγγέλλοντας πως η ομάδα του δεν του επέτρεψε να δει τον αδικοχαμένο αδερφό του!

Ο Ιβοριανός άσος εξέφρασε την οργή για του για το γεγονός πως οι "πολίτες" δεν του έδωσαν άδεια να βρεθεί στο πλευρό του άρρωστου αδερφού του Ιμπραίμ, αναγκάζοντας τον να ταξιδεύει σε εκδηλώσεις της ομάδας.

" Ο Ιμπραΐμ ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο και ο καλύτερός μου φίλος. Η Σίτι δεν μου επέτρεπε να πάρω λίγες μέρες άδεια πριν ενσωματωθώ στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πήγα για τους εορτασμούς του τίτλου στο Άμπου Ντάμπι, ενώ ο αδερφός μου πέθαινε. Έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο. Θέλω τώρα να προχωρήσουμε στο Μουντιάλ όσο περισσότερο γίνεται για να του το αφιερώσω. Μετά θα πάω να τον δω.

Δεν θέλω να χαλάσω τη γιορτή μιας πιθανής πρόκρισης. Είναι κάτι που θα κυνηγήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάγια Τουρέ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ