ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεψύχησε στο γήπεδο 26χρονος Καμερουνέζος

Ξεψύχησε στο γήπεδο 26χρονος Καμερουνέζος

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αγώνα της δεύτερης κατηγορίας στο Καμερούν από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.

Ένα ακόμα θύμα μέσα σε λίγες εβδομάδες θρηνεί το ποδόσφαιρο του Καμερούν. Ο Όμπεν Ανγκονγκ άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια αγώνα για τη δεύτερη εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου των "λιονταριών" της Αφρικής.

Ο άτυχος 26χρονος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα της ομάδας του, Ντιναμο ντε Ντουάλα, με την Κολόμπε έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά στο 33ο λεπτό έπεσε στο χώμα. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν γρήγορα κοντά του, το ίδιο και οι γιατροί που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το ανησυχητικό στη συγκεκριμένη ιστορία είναι πως πριν από λίγες εβδομάδες ακόμα ένας παίκτης της Ντιναμο ντε Ντουάλα είχε χάσει τη ζωή του.

Ο λόγος για τον Φέρντιναρντ Μπογκ. Τόσο στην περίπτωση του Όμπεν Ανγκονγκ όσο και σε αυτή του 27χρονου τερματοφύλακα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ