ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε προπονήσεις με την Μπαστιά ο Σισέ

Ξεκίνησε προπονήσεις με την Μπαστιά ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης εδώ και λίγες μέρες μετέχει στις προπονήσεις της Μπαστιά με στόχο να επανέλθει σε φουλ δράση. Θέλει να φτάσει τα 100 γκολ στο "Σαμπιονά". (VID)

Το δεδομένο είναι ένα... Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να επανέλθει στην ενεργό δράση και είναι αποφασισμένος για αυτό. Αν αυτό γίνει στην Γαλλία, στην Αγγλία ή στην Ελλάδα αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Γάλλο στραίκερ.

Ο πρώην διεθνής άσος πλέον μετέχει και στις προπονήσεις της Μπαστιά, της τελευταίας ομάδας που έπαιξε στο "Σαμπιονα", προκειμένου να προπονείται καλύτερα και να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.

Μάλιστα ο 34χρονος Σισέ ανέβασε και σχετικό βίντεο από την συμμετοχή του στην προπόνηση της Μπαστιά στον λογαριασμό του στο instagram ενώ από κάτω συνόδευσε τη σχετική φωτογραφία με τις λέξεις: "δουλειά, αποφασιστικότητα, 100 γκολ".

Όπως σημειώνει ο Γάλλος στόχος του είναι να φτάσει τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας όπου έχει μέχρι στιγμής 96 τέρματα.

Παράλληλα ευχαρίστησε την Μπαστιά που τον αφήνει να κάνει προπονήσεις μαζί της: "Σε ευχαριστώ... Μπαστιά που με αφήνεις να μετέχω στις προπονήσεις, είναι ωραίο να μην γυμνάζεσαι μόνος σου".

Merci au @ca_bastia de m accepter a l entrainement ca fait du bien de ne pas s entrainer seul #work #determination #100buts

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Djibril Cisse (@djibrilcisse1981) στις

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ