ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινά το ποδοσφαιρικό reality του Πράνιτς

Croatia's Danijel Pranjic eyes the ball during the group A World Cup soccer match between Cameroon and Croatia at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 18, 2014.  (AP Photo/Dolores Ochoa)
Croatia's Danijel Pranjic eyes the ball during the group A World Cup soccer match between Cameroon and Croatia at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 18, 2014. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Έτοιμα όλα είναι στην Κροατία για την εκκίνηση του ποδοσφαιρικού reality, "Match of Life", εμπνευστής του οποίου είναι ο μπακ της Ανόρθωσης και πρώην του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς

Ο 36χρονος Κροάτης μπακ της Ανόρθωσης, Ντάνιελ Πράνιτς, πέρα από τις υποχρεώσεις του στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, ασχολείται και με τα επαγγελματικά του πρότζεκτ.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινά στην πατρίδα του το ποδοσφαιρικό reality, "Match of Life", εμπνευστής του οποίου είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Νέοι Κροάτες από 18 έως 25 ετών θα επιλεχθούν από τέσσερις πόλεις της χώρας (Οραχόβιτσα, Σίμπενικ, Κοστράνι και Ζάγκρεμπ). Τριάντα εξ' αυτών θα βρεθούν στο τελικό στάδιο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου στο Ζάγκρεμπ.

Ύστερα από καθημερινές προπονήσεις με τους Ντάριο Κρέσιτς (πρώην γκολκίπερ ΠΑΟΚ), Νίκολα Κόπριβατς (Σλάβεν Μπελούπο), Ίβαν Μπόσνιακ (Τζακάρτα) και τον προπονητή Χρβόγιε Μπράοβιτς θα αναδειχθεί ένας νικητής, ο οποίος θα κερδίσει συμβόλαιο με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

"Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που το πρότζεκτ είδε το φως της δημοσιότητας, αλλά τώρα ξεκινά η πραγματική δουλειά. Και είναι ομαδική η δουλειά. Θα κάνουμε επιλογές από όλες τις πόλεις και 30 παιδιά θα πάνε στο καμπ. Θα δουλέψουν με ειδικούς κι ένας από αυτούς θα κερδίσει υποτροφία και συμβόλαιο", υποστήριξε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ