ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στα πλάνα της Ρεάλ ο Έντεγκααρντ

Ξανά στα πλάνα της Ρεάλ ο Έντεγκααρντ

Οι καλές εμφανίσεις του Μάρτιν Έντεγκααρντ με τη Χέρενφέν τον έχουν επαναφέρει στα πλάνα του Ζιντάν και αναμένεται να επιστρέψει στη Μαδρίτη το καλοκαίρι μαζί με ένα ακόμη παιδί-θαύμα!

Η Χέρενφέν έχει παράδοση στο να αναδεικνύει το ταλέντο νεαρών ποδοσφαιριστών και πιθανότατα η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει κάνει την καλύτερη επιλογή με τον δανεισμό του Μάρτιν Έντεγκααρντ στην ολλανδική ομάδα.

Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Κλάας-Γιαν Χούνταλααρ και Γιον Νταλ Τόμασον είναι κάποιοι απ'τους σπουδαίους διεθνείς παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί φορώντας τη φανέλα με τις "καρδούλες".

Η διαφορά του Έντεγκαρντ είναι πως έγινε γνωστός παγκοσμίως 3 χρόνια πριν την φορέσει τη φανέλα της Χέρενφέν, όταν η Ρεάλ τον απέκτησε απ'τη Στρέμσγκοντσετ με 4.000.000 ευρώ, έχοντας μόλις κλείσει τα 16 του χρόνια.

Υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2015, όντας διεθνής από το 2014 (ο νεότερος στην εθνική Νορβηγίας / 15 ετών και 253 ημερών), αλλά μάλλον η πίεση της Ρεάλ ήταν μεγάλη για ένα παιδί της ηλικίας του.

Αγωνιζόταν στην Β' ομάδα και στα 2 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο έπαιξε μόλις μία φορά με την πρώτη ομάδα και αυτή σε αγώνα κυπέλλου.

Οι "μερένγκες" πήραν την απόφαση να τον δώσουν δανεικό τον περασμένο Ιανουάριο στη Χέρενφέν και στα 18 χρόνια είναι βασικότατος, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και δείχνει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του.

Είχε 16 συμμετοχές πέρσι, στο δεύτερο μισό της χρονιάς και φέτος με το Νο10 στην πλάτη ήταν βασικός και στις 7 πρώτες αγωνιστικές.

Κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και γενικά πηγαίνει εξαιρετικά και η ομάδα, μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές η Χέρενφέν ήταν στη 2η θέση και ήταν μάλιστα η μόνη αήττητη ομάδα στην Ολλανδία. Στην 7η αγωνιστική πάντως ήρθε η βαριά εντός έδρας ήττα με 0-4 απ'τον Άγιαξ.

Στην Ρεάλ είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και ο πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν πάρει την απόφαση το καλοκαίρι να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους. Άλλωστε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021.

Το καλοκαίρι θα τον φέρουν πίσω, πιθανότατα μαζί με ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο στο οποίο έχουν επενδύσει, τον Βινίσιους Ζούνιορ. Πρόκειται βέβαια για εντελώς διαφορετική επένδυση, καθώς έχουν δώσει 45.000.000 ευρώ στη Φλαμένγκο για να αποκτήσουν.

Ο 17άχρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ ουσιαστικά αποκτήθηκε τον περασμένο Μάιο, αλλά τυπικά θα αποκτηθεί τον Ιούνιο του 2018, καθώς τότε κλείνει τα 18 του χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως ο Ζιντάν θέλει να τους φέρει πίσω το καλοκαίρι, αν και η αρχική συμφωνία ήταν να μείνει ο Βινίσιους Ζούνιορ δανεικός στη Φλαμένγκο και τη σεζόν 2018-19.

photo: sc Heerenveen twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ