ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Δείτε την λίστα με τους σημαντικότερους διεθνείς που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εθνική ομάδα το 2014 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ηχηρές ήταν οι αποχωρήσεις παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο από τις εθνικές ομάδες μετά την λήξη του Μουντιάλ. Η απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από την εθνική Ισπανίας είναι η τελευταία ανακοίνωση παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ισπανός, που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εθνική ομάδα.

Δείτε την λίστα με επτά παίκτες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εθνική ομάδα το 2014. Δείτε την λίστα.

Γιώργος Καραγκούνης

Ο ηγέτης της εθνικής μας αποφάσισε σε ηλικία 37 ετών να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Ο αγώνας με την Κόστα Ρίκα ήταν ο τελευταίος με την γαλανόλευκη φανέλα.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Στίβεν Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο την τελευταία δεκαετία. Σε ηλικία 34 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα ωστόσο, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λίβερπουλ και να κυνηγήσει φέτος το πολυπόθητο πρωτάθλημα που χάθηκε στο νήμα την περσινή σεζόν.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Άσλεϊ Κόουλ

Συμπαίκτης του Στίβεν Τζέραρντ στην εθνική ομάδα ο Άσλεϊ Κόουλ είναι ίσως ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Αγγλία την τελευταία δεκαετία. Είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη 11αδα του EURO 2004. Μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Κόουλ αποφάσισε σε ηλικία 33 ετών να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Μίροσλαβ Κλόζε

Σε ηλικία 36 ετών ο Μίροσλαβ Κλόζε συμπεριλήφθηκε στην εθνική Γερμανίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και με τα δύο γκολ που σημείωσε στο τουρνουά έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων με 16 γκολ.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Νταβίδ Βίγια

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας βοήθησε την "φούρια ρόχα" να κερδίσει ένα EURO και ένα Μουντιάλ. Σε ηλικία 32 ετών αποφάσισε να αποχωρήσει βάζοντας γκολ στον τελευταίου του αγώνα με την Αυστραλία στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Φίλιπ Λαμ

Αν και μόλις 30 ετών ο Φίλιπ Λαμ αποφάσισε ότι ο αγώνας στον τελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή είναι ο τελευταίος του με την εθνική Γερμανίας. Ο Λαμ θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου στην θέση του.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο

Τσάβι

Ο Τσάβι ανακοίνωσε πιο πρόσφατα από τους υπόλοιπους παίκτες στην λίστα την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα στην οποία έπαιξε κυρίαρχο ρόλο την τελευταία δεκαετία. Ο Τσάβι έχει κερδίσει ότι υπάρχει στο διεθνές ποδόσφαιρο και στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα.

Κρέμασαν την φανέλα με το εθνόσημο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ