ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κράτησε ξανά το "μηδέν" η Ολίμπικ

Κράτησε ξανά το "μηδέν" η Ολίμπικ

Τέσσερις ημέρες πριν υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η Ολίμπικ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Ζίρκα, έτσι έχασε για πρώτη φορά βαθμούς στο πρωτάθλημα (video)

Ζίρκα και Ολίμπικ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Κροπεουνίτσκι (Κιροβοχράντ), έτσι η ομάδα του Ντονέτσκ υποχρεώθηκε στην πρώτη της απώλεια στο ουκρανικό πρωτάθλημα (2η αγωνιστική).

Η Ολίμπικ, η οποία σε 4 μέρες υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ουκρανίας είχε νικήσει 2-0 στην έδρα της Ολεκσαντρίγια, έτσι σε δύο ματς, αμφότερα μακριά απ'το σπίτι της, δεν έχει δεχτεί γκολ.

Ο Ρομάν Σανζάρ παρέταξε εκ νέου την ομάδα του με 4-5-1 και μάλιστα με την ίδια 11άδα με την πρεμιέρα. Ξανά τον Βλαντισλάβ Χομουτόβ να παίζει πίσω από τον Στανισλάβ Μπιλένκι που ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Ο πρώτος είναι 19 ετών και ο δεύτερος είναι 18 ετών!

Η σύνθεση της Ολίμπικ...

Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσάνινοβ, Τσιμπαλιούκ, Μπογκντάνοβ, Μοχά Ρχαρσαλά, Σεστακόβ (75' Μιχαλιόβ), Χομουτόβ (72' Μπρίνκερ), Μπιλένκι (62' Μιχουνόβ).

photo: olimpik.com.ua

Ζίρκα - Ολίμπικ 0-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ