ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κουράστηκαν με Νεϊμάρ στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar, right, stand on the field during a break in the action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar, right, stand on the field during a break in the action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα με την υπόθεση του Νεϊμάρ, με τη "Sport" μάλιστα να αναφέρει πως στα αποδυτήρια της ομάδας έχουν κουραστεί με τον Βραζιλιάνο και την πιθανή μεταγραφή του στην Παρί ΣΖ

Το "σήριαλ Νεϊμάρ" έχει επηρεάσει τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, με την ισπανική εφημερίδα "SPORT" να αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση πως πολλοί παίκτες των "μπλαουγκράνα" είναι εκνευρισμένοι και "πολύ κουρασμένοι" από αυτήν την υπόθεση.

Ο Νεϊμάρ από τις ΗΠΑ δεν επέστρεψε στην Καταλονία με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά πήγε στη Σανγκάη λόγω χορηγών και την Τρίτη θα πάει στο Κατάρ, με τις φήμες πάλι να... οργιάζουν και να αναφέρουν πως εκεί (Κατάρ) θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Σύμφωνα λοιπόν με την "SPORT", οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα θέλουν η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, είτε με τον Νεϊμάρ να ολοκληρώνει την μεταγραφή του έναντι των 222.000.000 ευρώ της ρήτρας του, είτε ανακοινώνοντας πως θα μείνει στους "μπλαουγκράνα".

Οι παίκτες της "Μπάρτσα" εκτιμούν πως έκαναν ό,τι περνούσε απ'το χέρι τους, μίλησαν ο καθένας μία-δυο φορές με τον Βραζιλιάνο για την υπόθεση, αλλά αυτός είναι σιωπηρός.

Πολλοί μάλιστα εκτιμούν πως ο 25άχρονος επίτηδες αργεί να ανακοινώσει οτιδήποτε, καθώς θέλει να παραμείνει στο προσκήνιο, να παραμείνει το Νο1 ποδοσφαιρικό θέμα στον πλανήτη.

Στην ομάδα μάλιστα είναι απογοητευμένοι διότι το τουρ στις ΗΠΑ ήταν μία αποτυχία λόγω της υπόθεσης του Νεϊμάρ, αφού το κεντρικό πρόσωπο ήταν αυτός, ενώ σε δεύτερη μοίρα πέρασαν και καλές νίκες επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η "Mundo Deportivo" μάλιστα αναφέρει πως δεν υπάρχει ακόμη καμία επαφή της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ νωρίτερα η UEFA επιβεβαίωσε πως γίνει μεταγραφή, τότε θα κάνει τις απαραίτητες έρευνες για την τήρηση των οικονομικών κανόνων (οικονομικό fair-play).

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ