ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουίνσι: "Ήμουν ο καλύτερος μαζί με τον Μέσι και κοιτάξτε που είμαι τώρα"

Κουίνσι: "Ήμουν ο καλύτερος μαζί με τον Μέσι και κοιτάξτε που είμαι τώρα"
EUROKINISSI

Ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε παραχώρησε συνέντευξη στην οποία υποστήριξε ότι ήταν εφάμιλλος του Λιονέλ Μέσι και έδωσε υπόσχεση να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Ο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, θυμήθηκε το Μουντιάλ Κ20 του 2005 όταν μαζί με τον Λιονέλ Μέσι ήταν οι καλύτεροι παίκτες της διοργάνωσης και διαπίστωσε τη διαφορετική πορεία που ακολούθησε η καριέρα τους, μιλώντας στη "Malaga Hoy".

"Ήμουν στο Μουντιάλ U20 στην Ολλανδία, όπου εγώ και ο Μέσι ήμασταν οι καλύτεροι. Μετά πήγα στη Μάλαγα. Και κοιτάξτε που είμαι τώρα εγώ και πού αυτός...", υποστήριξε ο 31χρονος Γκανέζος.

"Έχω αναρωτηθεί κι εγώ. Ακόμα ονειρεύομαι εκείνη τη στιγμή, το τουρνουά. Εκεί έπαιξα όπως ποτέ άλλοτε, ήμουν ο καλύτερος εαυτός μου. Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω και σε αυτό το επίπεδο και να έχω διάρκεια. Γιατί δεν έμεινα ίδιος; Δεν είναι εύκολο, δεν είναι εύκολο να απαντήσω. Ακόμα πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα σκαρφαλώσω ξανά σε αυτό το επίπεδο", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την Άρσεναλ, η οποία τον ενέταξε στις ακαδημίες της το 2002 σε ηλικία 16 ετών και τον προώθησε στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν, μέχρι να φύγει το 2006: "Ο Βενγκερ με πίστευε πολύ, αλλά η Άρσεναλ ήταν τεράστια ομάδα, εκείνη τη σεζόν έπαιζε στον τελικό του Champions League. Η επιλογή της Σπαρτάκ Μόσχας ήταν εξαιρετική οικονομικά, τόσο για την Άρσεναλ, όσο και για εμένα. Ήμουν φιλόδοξος. Μερικές φορές σκέφτεσαι περισσότερο τα χρήματα από ό,τι πρέπει. Τώρα είναι εύκολο, αλλά όταν είσαι 20 ετών και βλέπεις αυτά τα ποσά... Κρίμα που δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω".

Ο Κουίνσι παρέμεινε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τρεις σεζόν (2011-2014), προερχόμενος από τη Μάλαγα, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ