ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοβάσεβιτς: "Απίστευτο μίσος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"

Κοβάσεβιτς: "Απίστευτο μίσος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ντέρμπι "αιωνίων", υποστηρίζοντας ότι είναι παιχνίδια απίστευτου μίσους.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε σε ιταλικό μέσο, με αφορμή τα ντέρμπι στην Ιταλία. Ο Σέρβος αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα που συνάντησε στις αναμετρήσεις Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Έλληνες αμυντικούς που διαπρέπουν στην Ευρώπη.

Σχετικά με το ντέρμπι "αιωνίων": "Αυτή τη στιγμή είμαι στη Σερβία, αν και ζω στην Ελλάδα και τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι; Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν μεγάλη αντιπαλότητα κι όταν παίζουν μεταξύ τους, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν στο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων. Υπάρχει ατμόσφαιρα απίστευτου μίσους, κάτι σαν το Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας. Σε σχέση με αυτά τα δύο ντέρμπι, αυτό της Ρώμης είναι πολύ πιο ήρεμο".

Για τους Έλληνες αμυντικούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη: "Οι παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα είναι απ' τους καλύτερους στη χώρα. Απλά σκεφτείτε τον Κώστα Μανωλά. Επίσης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι μεταξύ των καλύτερων. Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι απ' τα καλύτερα δεξιά μπακ. Βέβαια, στην Ελλάδα στερούνται τους καλούς επιθετικούς".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ